sunnuntai 3. elokuuta 2008

Hämeenlinnan päättäjät vähän verkossa

Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston nykyiset jäsenet eivät näytä olevan kovinkaan innokkaasti tyrkyllä internetissä. Koklasin kaikki jäsenet läpi ja totesin, että omia kotisivuja tai blogipalstoja on lähinnä istuvilla kansanedustajilla tai viime vaaleissa eduskuntaan yrittäneillä.

Ajan tasalla olevia sivuja löysin Kirsi Ojansuulta (vihr), Satu Taiveaholta (sd) ja Sari Rautiolta (kok). Iisakki Kiemunki (sd) ja Jarmo Mäki-Uuro (kesk) eivät ole päivittäneet sivujaan vaalien jälkeen, mutta olen huomannut, että Iisakki on hyvinkin aktiivinen keskustelija verkossa esimerkiksi Hämeen Sanomien keskustelupalstoilla.

Sähköpostiosoitteet näyttävät olevan kaikilla muilla kaupunginvaltuutetuilla paitsi senioripuolueen pastori-psykologi Martti Salovaaralla ja eläkkeellä olevalla opettaja Terttu Mertasella (kok).

Itse olen pitänyt henkilökohtaisia nettisivuja yllä lähes kymmenen vuoden ajan ja blogien kirjoittamisen aloitin pitkän jahkailun jälkeen nyt kesäkuussa. Pari kertaa olen eksynyt osallistumaan verkkokeskusteluihin.

Uusia verkkopalvelujen muotoja en ole vielä kokeillut. En ole rekisteröitynyt Facebookiin (onkohan se jo pois muodista jos sinne asti ehdin?). YouTubeen voisi lähettää jotain, mutta olen vähän huono tuossa kuvallisessa ilmaisussa.

Ei kommentteja: